SPONSORED CONTENT

Τέσσερις λόγοι για να κατεβάσεις σήμερα κιόλας το G app της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τέσσερις λόγοι για να κατεβάσεις σήμερα κιόλας το G app της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Το application που αξίζει μια θέση στο μενού του smartphone σου.

Σε μια απαιτητική καθημερινότητα γεμάτη υποχρειώσεις, όλοι μας ζητάμε εύκολες και εύχρηστες λύσεις, οι οποίες να είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας. Τα smartphones και τα tablet διευκολύνουν την ζωή μας και με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα. Πλέον, όλα είναι μερικά κλικ μακριά και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι απλά να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Άλλωστε, η τεχνολογία προχωρά συνεχώς για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Τα smartphones και τα tablets έχουν γίνει η προέκταση του χεριού μας, αφού χειριζόμαστε τα πάντα μέσα από μερικά πολύ εύχρηστα applications που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ έρχεται να προστεθεί στις εταιρείες που έχουν το δικό τους application, πηγαίνοντας όμως ένα βήμα παραπέρα.

Το ολοκαίνουριο G app είναι ένα σύστημα επιβράβευσης πελατών, το οποίο σου προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια, δώρα τεχνολογίας, εμπειρίες, αλλά και ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Κι αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να το κατεβάσεις στο κινητό ή το tablet σου (android & iOS) και να ολοκληρώσεις με απλά βήματα την εγγραφή σου.

Ιδού οι υπόλοιποι:

1. ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ

Τι εννοούμε με αυτό; Κάθε αγορά που κάνεις, από ένα κατάστημα ή online, σου χαρίζει πόντους. Για την ακρίβεια κάθε ένα ευρώ αντιστοιχεί σε πέντε πόντους οι οποίοι αθροίζονται. Αυτό σημαίνει πως σε μία από τις επόμενες αγορές σου μπορεί να σε περιμένει ένα ειδικό κουπόνι έκπτωσης το οποίο μπορεί να μειώσει το κόστος αγοράς του προϊόντος που θες να πάρεις κατά 5€, 10€, 20€ ή και 50€. Εναλλακτικά μπορείς να εξαργυρώσεις τους πόντους σου και σε δωροεπιταγές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, όπως TGI Friday’s, L’ artigiano, Yolenis, Notos.gr, στο Parkaround, με εισιτήρια στο «Μουσείο Ψευδαισθήσεων» (Museum of Illusions Athens) κ.ά.

2. ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό με το νέο app της ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ότι μπορείς να κερδίσεις επιπλέον πόντους με πάρα πολλούς τρόπους. Ναι, τώρα θα μου πεις ότι αυτά τα έχεις διαβάσει και αλλού.

Τέσσερις λόγοι για να κατεβάσεις σήμερα κιόλας το G app της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Στο G app κερδίζεις πόντους ακόμα και παίζοντας παιχνίδια. Παίρνεις πόντους επειδή έχεις γενέθλια. Παίρνεις πόντους επειδή απάντησες σε κάποιες ερωτήσεις για την εφαρμογή. Ακόμα κι αν προσκαλέσεις κάποιον φίλο σου πάλι θα δεις τους πόντους σου να αυξάνονται.

3. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα που αφορούν την τεχνολογία, αλλά με έναν πιο προσωπικό τρόπο. Ανάλογα με τις αγορές και τις αναζητήσεις σου γίνονται συγκεκριμένες ειδοποιήσεις εάν το επιθυμείς για νέα προϊόντα σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Φυσικά, μέσα στην εφαρμογή θα βρεις αποκλειστικές προσφορές της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου, ενώ πάντα το G app θα σου προτείνει σχετικά προϊόντα.

Τέσσερις λόγοι για να κατεβάσεις σήμερα κιόλας το G app της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

4. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Όλα τα παραπάνω γίνονται με την ασφάλεια και τη σιγουριά που σου προσφέρει η εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μάλιστα, το G App, σου επιτρέπει ανά πάσα στιγμή, να παρακολουθήσεις τις συναλλαγές σου τόσο από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όσο και από το www.germanos.gr.

Φυσικά, αυτό συμβαίνει σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον που σου εξασφαλίζει την ανέμελη αγορά πραγμάτων απ' όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το νέο app της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήρθε και θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο, που θα βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Εσύ, ακόμα να το κατεβάσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ