HOUSE 24

Ο Γ. Διαμαντόπουλος σχολιάζει LIVE το ντέρμπι

Ο Γ. Διαμαντόπουλος σχολιάζει LIVE το ντέρμπι

O Γιώργος Διαμαντόπουλος σχολιάζει LIVE το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, για λογαριασμό του Sport24.gr, από το σπίτι της 24MEDIA.

Ο παλαίμαχος άσος παρακολουθεί από το σπίτι της 24Media το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και σχολιάζει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

Το σχόλιό του για το πρώτο ημίχρονο: " Ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι, παρ όλα αυτά παραμένει ένα κακό -επιθετικά- ματς και για τις δυο ομάδες, με πολλά άστοχα τρίποντα και πολύ κακές επιλογές. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αμυντικά και η είσοδος του Καλάθη έδωσε αρκετές λύσεις στην επίθεση (με πόντους και ασίστ). Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά, περισσότερο συγκεντρωμένος και μέχρι τα μισά και του β' δεκαλέπτου έλεγχε πλήρως τον αγώνα. Από εκεί και πέρα, έχασε τη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Άρα λογικά το ματς είναι στο καλάθι. Το δεύτερο ημίχρονο προβλέπεται ακόμα πιο δυνατό. Η ομάδα που θα κάνει πιο σωστές επιλογές στην επίθεση και θα ειναι πιο σταθερή στην άμυνα, στη μεγαλύτερη διάρκεια, θα πάρει και τη νίκη".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ TH ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3

Ο Γ. Διαμαντόπουλος σχολιάζει LIVE το ντέρμπι
TAGS HOUSE 24
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ