HOUSE 24

Δες τον τελικό του Champions League στο σπίτι της 24MEDIA

Δες τον τελικό του Champions League στο σπίτι της 24MEDIA

Το Sport24.gr, παρέα με την Pepsi, επίσημο χορηγό του UCL, δίνει τη δυνατότητα σε 8 αναγνώστες να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League απ' το House Twenty Four μαζί με επώνυμους δημοσιογράφους της ομάδας του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3.

Η ώρα της στέψης έφτασε. Ο τελικός του Champions League διεξάγεται το Σάββατο 26 Μαΐου όπου η Ρεάλ και η Λίβερπουλ θα τεθούν αντιμέτωπες με έπαθλο την κορυφή της Ευρώπης!

Το Sport24.gr, πιστό σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, παρέα με την Pepsi, η οποία είναι επίσημος χορηγός του UCL, σας δίνουν τη δυνατότητα να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία. Συγκεκριμένα, οκτώ τυχεροί αναγνώστες θα παρακολουθήσουν το μεγάλο τελικό στο House Twenty Four μαζί με επώνυμους δημοσιογράφους της ομάδας του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3.

Όπως συνέβη και στις προηγούμενες βραδιές που διοργανώθηκαν στο σπίτι της 24MEDIA οι τυχεροί, συντροφιά με την αγαπημένη τους Pepsi, θα μπορέσουν να χαλαρώσουν πριν τη σέντρα παίζοντας στο ξύλινο ποδοσφαιράκι του Σπιτιού ή να μπουν σε φάση προσομοίωσης του μεγάλου τελικού, παίζοντας FIFA!

Βασικό στοιχείο μιας τέτοιας βραδιάς είναι η απαραίτητη ποδοσφαιρική κουβέντα τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ όπως πάντα το φαγητό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναπλήρωση των δυνάμεων που θα έχουν χαθεί από το... ζέσταμα.

Δες τον τελικό του Champions League στο σπίτι της 24MEDIA

Οι εκπλήξεις από την Pepsi, η οποία είναι επίσημος χορηγός του UCL, δεν σταματούν όμως εδώ. Από τους οκτώ τυχερούς που θα βρεθούν στο σπίτι της 24MEDIA ένας θα είναι ο υπερτυχερός. Τι θα κερδίσει αυτός; Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα γίνει κλήρωση και ο μεγάλος τυχερός θα φύγει με μια κονσόλα PS4! Όλοι όμως ανεξαιρέτως θα φύγουν με ένα μοναδικό T-Shirt, προκειμένου να θυμούνται για πάντα την υπέροχη βραδιά στο House Twenty Four! Αν θες κι εσύ να κερδίσεις πλούσια δώρα μπες στο www.pepsi.gr και διεκδίκησε τα τώρα. #Pepsi #pepsiUCL #loveit #winit

Αν θες να ζήσεις κι εσύ αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να δηλώσεις συμμετοχή για το μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ (26/05, 21:45).

TAGS HOUSE 24
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ