BALD BROTHERS

Το πρωτάθλημα στο NBA θα το πάρουν οι...

Το πρωτάθλημα στο NBA θα το πάρουν οι...
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Ποιο θα είναι το ζευγάρι των τελικών της Ανατολής και ποιο της Δύσης; Ποιοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο στους NBA Finals και τελικά ποιος αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής; Οι Bald Brothers κάνουν τις προβλέψεις τους, με μπόνους μια ανέκδοτη ιστορία με πρωταγωνιστική τον Βασίλη Σπανούλη από το ANGT της Πάτρας.

Η κανονική περίοδος στο NBA βαδίζει προς το φινάλε της, η μάχη σε Ανατολή και Δύση για τετράδες, εξάδες, δεκάδες, αβαντάζ έδρας και ματσαρίσματα έχει πάρει φωτιά, οπότε οι Bald Brothers δεν μπορούσαν να προσπεράσουν τις μάχες που γίνονται σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ. Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου ανέλυσαν τα δεδομένα, έκαναν πρόβλεψη για τελικούς Ανατολής και Δύσης, έκαναν πρόβλεψη ακόμη και για το ζευγάρι των NBA Finals, ακόμη και για τον πρωταθλητή!

Bonus μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη από το Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας, που δείχνει πόσο πραγματικά ενδιαφέρεται ο coach Bill για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ. Μια ιστορία που δείχνει το μεγαλείο του ως πρώην μπασκετμπολίστας και ως μελλοντικός προπονητής, μια ιστορία που πρέπει να ακούσουν και να ακολουθήσουν παράγοντες, ατζέντηδες, προπονητές και γονείς για να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα με τις ξένες σχολές.

Άκουσε το τέταρτο επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Bros, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS NBA EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ