PICK 'N' POPA

Το μεγάλο debate για το Fantasy και γιατί ξημερώνει δύσκολη σεζόν για τον Τζέιμς Χάρντεν

Το μεγάλο debate για το Fantasy και γιατί ξημερώνει δύσκολη σεζόν για τον Τζέιμς Χάρντεν
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Pick ’n’ Popa με αποχαιρετισμό στον GOAT Ντούσαν Ίβκοβιτς, την ιστορία του OJ Mayo και κόντρα για το Fantasy: μας βοηθά να αγαπήσουμε περισσότερο το παιχνίδι ή μας το χαλάει;

Ο μέγας Ντούσαν Ίβκοβιτς έφυγε από τη ζώη και μαζί με τις δεκάδες συγκινητικές ιστορίες των τελευταίων ημερών έχουμε να προσθέσουμε και τις δικές μας για έναν τύπο που ήταν τόσο μέσα στις ζωές μας εδώ και 30+ χρόνια που έμοιαζε με κάποιον μακρινό μας θείο.

Έπειτα, κάνουμε λίγο ακόμα κουβέντα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, μιας και είχαμε επιπλέον δείγμα κυπέλλου και τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Καλωσορίζουμε στην Ευρωλίγκα και το Καζάν τον Ο.Τζ. Μέιγιο στην πιο WTF μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού και παίρνουμε την πάσα για να φτιάξουμε μια πρόχειρη all-troubled με όσους (αυτο)εξορίστηκαν στα μέρη μας διασχίζοντας τον Ατλαντικό.

Στο τέλος, το κύριο πιάτο: το debate για το Fantasy που γίνεται σε δόσεις εδώ και 46 επεισόδια. Μας βοηθά να αγαπήσουμε περισσότερο το παιχνίδι ή μας θολώνει το κριτήριο; Μας κάνει δούλους των στατιστικών ή "αφήστε μας ήσυχους να περάσουμε την ώρα μας όπως θέλουμε";

Για επιδόρπιο, οι αλλαγές στους κανονισμούς που έρχονται στο NBA και ποιους παίκτες θα επηρεάσει άμεσα.

Βρες και κάνε subscribe το Pick 'n' Popa, το Podcast των Παναγιώτη Μένεγου - Δημήτρη Καραμάνη στο Spotify

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts, Google Podcasts

Follow Pick 'n' Popa σε FB και Instagram

TAGS PICK 'N' POPA ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ