BALD BROTHERS

Το φιάσκο των Νετς και ο Ολυμπιακός που θέλει να γίνει... Μπακς

Το φιάσκο των Νετς και ο Ολυμπιακός που θέλει να γίνει... Μπακς
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου σχολίασαν τα playoffs σε ΝΒΑ και EuroLeague στο όγδοο επεισόδιο του Bald Brothers. Το κάζο των Μπρούκλιν Νετς ήταν το βασικός θέμα συζήτησης, όπως και το ζευγάρι Μπακς - Μπουλς, που σε κάτι μπορεί να μοιάσει με το Ολυμπιακός - Μονακό.

Τα playoffs του NBA και της EuroLeague έβαλαν για τα καλά φωτιά στα βράδια των μπασκετικών ανά των κόσμο και οι Σπύρος Καβαλιεράτος - Χάρης Σταύρου είχαν μπόλικα θέματα να σχολιάσουν στο 8ο επεισόδιο του Bald Brothers. Πήραν και πάλι το ρίσκο τους με τις προβλέψεις και έκαναν μια άτυπη σύγκριση ανάμεσα στο ζευγάρι Μιλγουόκι Μπακς - Σικάγο Μπουλς και Ολυμπιακό Μονακό.

Βέβαια εκεί που στάθηκαν κυρίως ήταν στο φιάσκο των Μπρούκλιν Νετς. Η παρέα του Κέβιν Ντουράντ και του Καϊρί Ίρβινγκ απέτυχε παταγωδώς στα playoffs και σκουπίστηκε από τους Μπόστον Σέλτικς και η πορεία τους δεν ήταν καθόλου ανεξήγητη.

Πλέον οι Σέλτικς περιμένουν τους Μπακς σε έναν "πόλεμο των άστρων" που περιμένει με κομμένη την ανάσα όλο το ΝΒΑ.

Άκουσε το όγδοο επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Bros, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ