THE SHOW MUST GO ON LIVE

This is our football

This is our football

H αγαπημένη μας μπάλα βγαίνει από τα καζάνια της κόλασης και o Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις της απόλυτης ανατροπής σε αυτό το Show must go on.

Ήταν το θέμα που κυριάρχησε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Εδώ και μήνες οι Αμερικανοί με όπλα τους, συγκεκριμένους παράγοντες ομάδων, ετοίμαζαν την δική τους επανάσταση. Στόχος το χρήμα.

Κόντρα όχι μόνο στην ΟΥΕΦΑ, αλλά και στις συνήθειες του κόσμου. Κόντρα στην καθημερινότητα του απλού φιλάθλου, του δημοσιογράφου και κυρίως του ποδοσφαιριστή. Όλα ήταν δουλεμένα πολύ καιρό. Το μόνο που δεν είχαν σκεφτεί ήταν, πως ο πλανήτης δεν είναι ίδιος.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανέχονται να τους πειράξεις αυτό που θεωρούν δικό τους. Η Αγγλία έκανε την αρχή. Ο απλός κόσμος. Και ακολούθησαν κι άλλοι... Οι λεπτομέρειες φοβερές στο πως αντέδρασαν κόσμος και παίκτες. Ακούστε αυτό το Show must go on και θα καταλάβετε ότι τελικά, δεν αγοράζονται όλα στον κόσμο.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος εξηγεί πως γύρισε το σκηνικό και φιλοξενεί τον Μάνο Σταραμόπουλο για τους... διαδρόμους της UEFA και της FIFA. Και μη ξεχνάμε, για όλες τις άλλες προκλήσεις, υπάρχει το Ultrex, η σταθερά Νο 1 αντιπιτυριδική προστασία για τους άντρες, που μπαίνει σε ρυθμούς Champions League και υποστηρίζει όλους τους legends σε κάθε δύσκολη φάση.

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του Παντελή Διαμαντόπουλου και στο The Show Must Go On στο Spotify.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Google Podcasts/ Castbox/ iTunes

Photo Credits: Eurokinissi/24MEDIA Creative Team

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ