ON THE ROAD AGAIN

Τα αυτοκίνητα έχουν γίνει καλύτερα. Εμείς, όμως, γίναμε καλύτεροι οδηγοί;

On the road again με τον Δημήτρη Μπαλή, το νέο podcast του SPORT24 αποκλειστικά για την αυτοκίνηση
On the road again με τον Δημήτρη Μπαλή, το νέο podcast του SPORT24 αποκλειστικά για την αυτοκίνηση SPORT24

Το On the road again είναι το νέο podcast του SPORT 24 για την αυτοκίνηση. Ο Δημήτρης Μπαλής κάθε Κυριακή με όσα πρέπει να ξέρετε για την κίνηση στους τέσσερις ή στους δύο τροχούς.

Θα ήταν εύκολο να σας μιλώ για νέα μοντέλα, πιο είναι πιο όμορφο, με τον καλύτερο εξοπλισμό, πιο στρίβει πιο σβέλτα, πιο έχει μεγαλύτερη αυτονομία και πιο έχει την καλύτερη σχέση αξίας τιμής. Ισως να ήμουν πιο αρεστός, όμως θα ήμουν λιγότερο χρήσιμος. Πάντως, θα σας μιλήσω και για όλα αυτά.

Ομως, αυτό που με ενδιαφέρει, κυρίως, είναι από αυτά που λέω να μας μένει κάτι και να γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί, διότι τα αυτοκίνητα, χωρίς αμφιβολία, είναι πολύ καλά και ορισμένα εξαιρετικά.

Συνήθιζα τέτοιες ημέρες, πριν την έξοδο του Πάσχα, να δίνω συμβουλές για ασφαλή μετακίνηση. Όμως, τώρα στην πόλη πέφτει το βάρος. Διότι τα ατυχήματα, πλέον, είναι πολύ περισσότερα στις κοντινές από το σπίτι αποστάσεις, παρά στις εθνικές οδούς. Κι αυτό διότι όλοι, λίγο έως πολύ, γνωρίζουμε την περιοχή μας, περνώντας συνέχεια, είμαστε χαλαροί όταν φεύγουμε από το σπίτι και βιαστικοί όταν επιστρέφουμε.

Καλύτερος οδηγός γίνεσαι όταν εξοικειώνεσαι με το αυτοκίνητό σου ή τη μοτοσυκλέτα σου, όταν παραχωρείς προτεραιότητα στον πεζό, όταν επιδεικνύεις ευγένεια ακόμα κι αν ο άλλος έκανε λάθος, όταν δεν κάνεις επικίνδυνες κόντρες στους απλούς δρόμους, θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό σου και τους άλλους, όταν λες στα παιδιά σου να φορούν τη ζώνη, όταν δεν τα βάζεις στο μπροστινό κάθισμα, όταν δεν κάθεται η γυναίκα σου με το μωρό μπροστά ή με αγκαλιά το σκυλί, που είναι εξίσου επικίνδυνο.

Το On the road again είναι εδώ και κάθε Κυριακή σας βάζει στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Βρες και κάνε subscribe στο On the road again, το Podcast του Δημήτρη Μπαλή στο Spotify

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts

TAGS ON THE ROAD AGAIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ