ON THE ROAD AGAIN

Σε κυκλοφορία τα πρώτα 14,26 χλμ. από τα 32,5 στο Νότιο τμήμα του Ε65

On the road again με τον Δημήτρη Μπαλή, το νέο podcast του SPORT24 αποκλειστικά για την αυτοκίνηση
On the road again με τον Δημήτρη Μπαλή, το νέο podcast του SPORT24 αποκλειστικά για την αυτοκίνηση SPORT24

Το On the road again είναι το podcast του SPORT24 για την αυτοκίνηση. Ο Δημήτρης Μπαλής κάθε Κυριακή με όσα πρέπει να ξέρετε για την κίνηση στους τέσσερις ή στους δύο τροχούς.

Οι δρόμοι σχετίζονται απόλυτα με το αυτοκίνητο, όχι μόνο επειδή αυτούς χρησιμοποιούμε για να κυκλοφορούμε, οδηγώντας, αλλά κυρίως διότι η ποιότητά τους, συμβάλλει στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, καθώς οι δρόμοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα αυτό. Μπορεί τα καινούργια αυτοκίνητα να είναι άρτια εξοπλισμένα σε συστήματα, εντούτοις πάντα ένας καλός δρόμος, περιορίζει τις εκπλήξεις για τον οδηγό, ο οποίος πάντα θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τόσο από πλευράς εκπαίδευσης, όσο και από πλευράς κατάστασης, όταν πιάνει το τιμόνι.

Οι δρόμοι λοιπόν, ως προς το εθνικό δίκτυο είναι σε μέτρια κατάσταση και χρειάζονται επειγόντως βελτιώσεις. Σε ακόμα πιο άσχημη κατάσταση, είναι το επαρχιακό δίκτυο, με φθαρμένη άσφαλτο, λακκούβες και νεροφαγώματα, κυρίως στα ορεινά. Λίγες περιοχές έχουν καλής ποιότητας δρόμους και οι περιφέρειες θα πρέπει να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στη βελτίωσή τους.

Αντιθέτως, οι αυτοκινητόδρομοι είναι σχεδόν σε άριστη κατάσταση και μόλις παραδόθηκε σε λειτουργία ένα ακόμα κομμάτι, το πρώτο από το Νότιο τμήμα του Ε65. Το τμήμα αυτό, 14,26 χλμ., προϋπολογισμού 130 εκ. ευρώ, από τα 32,5 χλμ., συνολικά, του Νότιου τμήματος του Ε65, που θα κοστίσει 305 εκατομμύρια ευρώ, ξεκινά από τη σύνδεση του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας – Ε65 με τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, στον ομώνυμο ημικόμβο (στο 207o χλμ.) και φθάνει έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Καρπενησίου στην περιοχή Λιανοκλαδίου. Εξυπηρετεί τις διαδρομές προς Μακρακώμη και Καρπενήσι.

Το On the road again είναι εδώ και κάθε Κυριακή σας βάζει στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Βρες και κάνε subscribe στο On the road again, το Podcast του Δημήτρη Μπαλή στο Spotify

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts

TAGS ON THE ROAD AGAIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ