S24 AUTO THE PODCAST

S24AUTO: The Podcast. Εδώ μιλάμε για Αυτοκίνητα, κάθε εβδομάδα

S24AUTO: The Podcast. Εδώ μιλάμε για Αυτοκίνητα, κάθε εβδομάδα
S24AUTO Podcast

Η ενότητα Αυτοκινήτου του SPORT24 αποκτά το δικό της podcast. Κάθε εβδομάδα μιλάμε για Αυτοκίνητα με τον Γιάννη Λημναίο, μέσω Spotify, Apple και Google Podcasts.

Αυτοκίνητο, το: όχημα με τέσσερις ή περισσότερους τροχούς, οικογενειακό, σπορ ή SUV, που κινείται με δικό του κινητήρα. Απολαμβάνουμε να το οδηγούμε στο δρόμο ή σε πίστες, το φουλάρουμε σε πρατήρια καυσίμων ή το βάζουμε στην πρίζα, κολλάμε μαζί του καθημερινά στο μποτιλιάρισμα ή ταξιδεύουμε όπου βάλει ο νους μας, και ξοδεύουμε γι’ αυτό ένα σωρό ευρώ κάθε χρόνο. Δεν ξέρει να μιλάει αλλά λέει πολλά για εμάς και είναι το αναγκαίο κακό, το δεύτερο σπίτι, το απόλυτο γκάτζετ που μας φτιάχνει τη διάθεση.

Α! Είναι και ο Πρωταγωνιστής στο podcast του S24 AUTO, της ενότητας αυτοκινήτου του SPORT24. Τα λέμε λοιπόν κάθε εβδομάδα, με... “Τσίτα τα Γκάζια”.

Κάντε subscribe στο S24AUTO The Podcast, στο Spotify, στην Apple και στην Google, και ακούστε το πρώτο επεισόδιο που αφορά στις μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις καινούριων αυτοκινήτων αλλά και όλα τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν. Στείλε μας σχόλια, ερωτήσεις και προτάσεις για θέματα στο [email protected].

TAGS S24 AUTO THE PODCAST
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ