BALD BROTHERS

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός χτίστηκαν με το βλέμμα στον Ντίνο Μήτογλου

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός χτίστηκαν με το βλέμμα στον Ντίνο Μήτογλου
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ντίνος Μήτογλου για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, Κέβιν Ντουράντ, Εθνική Ελλάδας, κομμένοι και αυτοί που θα κοπούν, αλλά και ο ανταγωνισμός στη EuroLeague που έχει εκτοξευθεί. Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα για το 22ο επεισόδιο του Bald Brothers.

Τα ρόστερ των περισσότερων ομάδων της EuroLeague ολοκληρώθηκαν, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να αισθάνονται πως θα είναι βελτιωμένοι, πιο δυνατοί, πιο ισορροπημένοι από την περσινή σεζόν.

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου γύρισαν στα μικρόφωνα, για να εξηγήσουν στο 22ο επεισόδιο του Bald Brothers τι συμβαίνει με τον Ντίνο Μήτογλου, για να τα βάλουν ξανά με τον Κέβιν Ντουράντ, για να εξηγήσουν τι συνέβη με τις κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας και τι λέγεται για τον Τζος Οπενχάιμερ μετά από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας προς το EuroBasket 2022.

Άκουσε το 22o επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ