THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ολυμπιακός, έτοιμος για Ευρώπη

Σύνθεση για το podcast "Show Must Go On"
Σύνθεση για το podcast "Show Must Go On" 24MEDIA CREATIVE TEAM

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος θεωρεί ότι έφτασε η ώρα αυτός ο σαρωτικός Ολυμπιακός να ασχοληθεί με την Ευρώπη και φιλοξενεί στο Show Must Go On τον Σταύρο Γεωργακόπουλο για τους νταμπλούχους του μέλλοντος.

Κανείς δε μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Κανείς δε μπορεί να σταθεί μπροστά του. Ο φετινός Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι περίτρανα πως για να προβληματιστεί στο γήπεδο θα πρέπει να το... καταφέρει ο ίδιος και όχι ο αντίπαλός του. Ο κόσμος της ομάδας απολαμβάνει την επέλαση προς άλλο ένα ντάμπλ και την ίδια ώρα, ο σχεδιασμός επεκτείνεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι προκλήσεις για αυτή την ομάδα δε σταματάνε ποτέ και η δίψα για διάκριση αυξάνεται συνεχώς. Εξάλλου όπως αγωνίζεται θα ταίριαζε σε ένα άλλο πρωτάθλημα και σίγουρα όχι στο ελληνικό.

Σε αυτό το Show Must Go On ο Παντελής Διαμαντόπουλος φιλοξενεί τον για πολλά χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας του Πειραιά, Σταύρο Γεωργακόπουλο και παίζουν το "ένα-δυο" προσφέροντας στα αυτιά σας τον "ερυθρόλευκο" σχεδιασμό. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιες θα είναι οι εκπλήξεις, όλα μαζί σε ένα podcast.

Και βέβαια ειδική αναφορά κάθε φορά στο Champions League που φτάνει στην κορύφωσή του. Εξάλλου, εμείς αναλαμβάνουμε να σχολιάσουμε όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Για όλες τις άλλες προκλήσεις, υπάρχει το Ultrex, η σταθερά Νο 1 αντιπιτυριδική προστασία για τους άντρες, που μπαίνει σε ρυθμούς Champions League και υποστηρίζει όλους τους legends σε κάθε δύσκολη φάση.

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του Παντελή Διαμαντόπουλου και στο The Show Must Go On στο Spotify.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Google Podcasts/ Castbox/ iTunes

Photo Credits: Eurokinissi/24MEDIA Creative Team

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ