BALD BROTHERS

Ο Σαμοντούροβ, ο Σπρίντζιος και τα μεγάλα ταλέντα που δίνουν ελπίδα

Ο Σαμοντούροβ, ο Σπρίντζιος και τα μεγάλα ταλέντα που δίνουν ελπίδα
24 MEDIA CREATIVE TEAM

Ο Σαμοντούροβ είναι το μεγάλο όνομα, αλλά δεν είναι και το μόνο που ξεχωρίζει στο ελληνικό μπάσκετ στις μικρές ηλικίες. Σπύρος Καβαλεριάτος και Χάρης Σταύρου αραδιάζουν μια ντουζίνα ονόματα στο τρίτο επεισόδιο του Bald Brothers, καθώς ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας.

Το τρίτο επεισόδιο του Bald Brothers δεν έχει αρκετό NBA, ωστόσο Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου φτάνουν και σε αυτό μέσω... άλλης οδού, της εθνικής οδού που οδηγεί από την Αθήνα στην Πάτρα. Μην σας πούμε ότι συνεχίζουν το δρόμο τους και φτάνουν μέχρι Αλεξανδρούπολη. Μπερδευτήκατε; Στο τρίτο επεισόδιο του νέου podcast της 24MEDIA καραφλά αδέλφια αναλύουν το φαινόμενο Σαμοντούροβ, προσφέρουν αρκετά ονόματα νεαρών που έχουν προδιαγραφές για να κάνουν καριέρα και ετοιμάζονται για το Adidas Next Generation Tournament που θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου στο Τόφαλος με υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ και με τον Βασίλη Σπανούλη παρόντα.

Άκουσε το τρίτο επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Bros, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ