BALD BROTHERS

Ο Μίλαν Τόμιτς έμαθε μετά από 28 χρόνια για το λάθος στο Τελ Αβίβ

Ο Μίλαν Τόμιτς έμαθε μετά από 28 χρόνια για το λάθος στο Τελ Αβίβ
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου υποδέχθηκαν τον Μίλαν Τόμιτς στο 10ο επεισόδιο του Bald Brothers, για να ακούσουν ιστορίες από το παρελθόν, συμβουλές προς τον κόσμο, αλλά και για να εξηγήσουν στον θρύλο του Ολυμπιακού ποιο ήταν το μεγάλο λάθος στον τελικό με την Μπανταλόνα, το 1994 στο Τελ Αβίβ.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το Final Four της EuroLeague (19-21/5), ο κόσμος του προετοιμάζεται για το ταξίδι στο Βελιγράδι. Ένας από αυτούς που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία είναι ο Μίλαν Τόμιτς, τον οποίο υποδέχθηκαν ο Σπύρος Καβαλιεράτος κι ο Χάρης Σταύρου στο 10ο επεισόδιο του Bald Brothers για να ακούσουν ιστορίες από τα 10 Final Four του, για να μάθουν πως χτίζεται μια ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς, για να συζητήσουν για αξέχαστες στιγμές, με χαμόγελα και με δάκρυα, γι' αγαπημένους συμπαίκτες και δύσκολους αντιπάλους.

"Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να κάνει το λάθος να ασχοληθεί με τα mind games του Εργκίν Αταμάν" ήταν η συμβουλή του Μίλαν Τόμιτς προς τους χιλιάδες οπαδούς που θα ταξιδέψουν για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές στη Σερβία, ανάμεσα στους οποίους θέλει, όσο κανείς άλλος, να βρεθεί.

Άκουσε το δέκατο επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Bros, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ