THE SHOW MUST GO ON LIVE

Νύχτες χωρίς σκοπό

Νύχτες χωρίς σκοπό

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος κάνει την έκπληξη σε αυτό το Show Must Go On, θυμάται τους Πυξ Λάξ ανατρέπει τα πάντα και λέει όλες τις μεγάλες αλήθειες για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του.

Σε μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας του, ο μπασκετικός Ολυμπιακός ζει χωρίς στόχο. Μια ομάδα αλλαγμένη, δίχως τον κόσμο της, με λίγα κουράγια και λίγες δυνάμεις. Ένας κύκλος που έκλεισε και συνθήκες περίεργες για μια ομάδα που έμαθε να δίνει χαρές στον κόσμο της.

Ποιοι είναι οι λόγοι για όσα γίνονται; Ποια η πραγματικότητα για τις μεταγραφές και τι έχουν δώσει οι ξένοι; Ο ρόλος των Αγγελόπουλων και η τακτική των προπονητών. Γιατί δεν θυμίζει Ολυμπιακό το σκηνικό και τι πρέπει να γίνει ώστε να βγουν όλοι από αυτό το τούνελ;

Οι Πυξ Λαξ έχουν τραγουδήσει "Τα φέραμε απο 'δώ, τα φέραμε απο 'κεί, άντε ξανά τα ίδια, τα ίδια απ' την αρχή! Νύχτες δίχως όνομα, νύχτες χωρίς σκοπό χαμένοι από χέρι..."!

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναλύει τα πάντα όπως είναι, ξεκαθαρίζει την κατάσταση πάνω στο παρκέ και δίνει το στίγμη της επόμενης μέρας. Ακούστε αυτό το Show Must Go On και θα καταλάβετε τα πάντα...

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του Παντελή Διαμαντόπουλου και στο The Show Must Go On στο Spotify.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Google Podcasts/ Castbox/ iTunes

Photo Credits: Eurokinissi/24MEDIA Creative Team

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ