S24 AUTO THE PODCAST

Σπύρος Κοντογιάννης: Ο αεροδυναμιστής της McLaren F1 μιλάει στο SPORT24 για τις χαρές και τις προκλήσεις που κρύβει η Formula 1

Σπύρος Κοντογιάννης: Ο αεροδυναμιστής της McLaren F1 μιλάει στο SPORT24 για τις χαρές και τις προκλήσεις που κρύβει η Formula 1
Σπύρος Κοντογιάννης, αεροδυναμιστής της McLaren F1 24MEDIA

Στο νέο podcast του S24AUTO ο Σπύρος Κοντογιάννης, αεροδυναμιστής της McLaren F1, μας αποκαλύπτει τις προκλήσεις της δουλειάς του και δίνει συμβουλές για τους φοιτητές που ονειρεύονται το μέλλον τους στη Formula 1.

Πώς “κόλλησε” το μικρόβιο της Formula 1 και πώς έφτασε να γίνει μέλος της σχεδιαστικής ομάδας της McLaren; Ο Σπύρος Κοντογιάννης, αεροδυναμιστής της F1, αποκαλύπτει στον Γιάννη Λημναίο και τον Πάνο Διαμάντη τις προκλήσεις της δουλειάς του, δίνει συμβουλές για τους φοιτητές που ονειρεύονται το μέλλον τους στη Formula 1 και μοιράζεται μαζί μας το αγαπημένο του μονοθέσιο και σχεδιαστή F1.

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντεξη του Έλληνα αεροδυναμιστή στο νέο Podcast του S24AUTO:

Σας άρεσε; Κάντε subscribe στο S24AUTO The Podcast, στο Spotify, στην Apple και στην Google, και ακούστε όλα τα επεισόδια. Στείλε μας τα σχόλια, τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας για θέματα στο [email protected].

TAGS S24 AUTO THE PODCAST FORMULA 1 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ