PODCASTS

I Pod This Game: Ο Νίκος Ζήσης δεν ξεχνά τη συνάντηση με τον Κόμπι Μπράιαντ

I Pod This Game: Ο Νίκος Ζήσης δεν ξεχνά τη συνάντηση με τον Κόμπι Μπράιαντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πόσο "πόνεσε" την Team USA η ήττα από την Ελλάδα το 2006; Ο Νίκος Ζήσης αποκάλυψε στο I Pod This Game τι συνέβη όταν συνάντησε τον Κόμπι Μπράιαντ το 2008 στο Πεκίνο, αφού πρώτα έκανε πρόβλεψη για την Εθνική.

Η πρώτη του επαφή με τις εθνικές ομάδες, έγινε το... μακρινό 1998. Ο Νίκος Ζήσης έπαιξε για 13 σερί καλοκαίρια με τις γαλανόλευκες φανέλες και φέτος ετοιμάζεται για την 20η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας. Ο δρόμος τον έβγαλε στην Ισπανία, για λογαριασμό της Μπανταλόνα, με την οποία όπως ο ίδιος εξήγησε στο special επεισόδιο του I Pod This Game θα γράψει τον επίλογο μιας φανταστικής, μιας παραμυθένιας πορείας στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας υποδέχθηκαν τον 36χρονο γκαρντ στο podcast του Sport24.gr κι εκείνος είχε τη διάθεση να μοιραστεί εμπειρίες, ιστορίες, εκτιμήσεις και προβλέψεις εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πόσο κοντά έφτασε στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό; Πόσο δίκαιη είναι η κριτική που γίνεται στην Εθνική στη διάρκεια της προετοιμασίας και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στο τουρνουά της Κίνας; Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της ομάδας, η τυχαία συνάντηση με τον Κόμπε Μπράιαντ στο Πεκίνο, η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, η συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπλατ και η ομάδα που υποστήριζε από μικρός στο ΝΒΑ.

Κάντε εγγραφή για να ακούτε πρώτοι το I Pod This Game στο Soundcloudκαι στο Spotify

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ