THE SHOW MUST GO ON LIVE

Γιατί πλακώνεται ο Μπόλονι

Φωτογραφική σύνθεση με Γιώργο Δώνη, Λάζλο Μπόλονι και Γιάννη Αναστασίου για το podcast "The Show Must Go On"
Φωτογραφική σύνθεση με Γιώργο Δώνη, Λάζλο Μπόλονι και Γιάννη Αναστασίου για το podcast "The Show Must Go On" 24MEDIA CREATIVE TEAM/EUROKINISSI

Όταν ένα κολέγιο, γίνεται παιδική χαρά και μετά εμφανίζεται ο... βούρδουλας με το ποδόσφαιρο του '80, τότε γίνονται όσα βλέπουμε στον Παναθηναϊκό. Ακούστε το Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και θα καταλάβετε.

Ο Γιώργος Δώνης έφτιαξε ένα κολέγιο με τα καλά και τα στραβά του. Με αρκετά παιδιά που έπαιζαν και για τον προπονητή. Τα αποδυτήρια είχαν στεγανά, οι σχέσεις ήταν έντονες αλλά υπήρχε και η λέξη αγάπη. Όλα αυτά διαλύθηκαν.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε μια... παιδική χαρά και μετά όταν αυτό έπρεπε να σταματήσει, εμφανίστηκε ο "απόλυτος δικτάτορας με τον βούρδουλα". Και όλα αυτά σε έναν Παναθηναϊκό που κινδυνεύει να μη βγει Ευρώπη, που αλλάζει τεχνικούς διευθυντές και προπονητές σα τα σώβρακα, που παραμυθιάστηκε από τη νίκη στο ντέρμπι και έκτοτε με το ποδόσφαιρο δεκαετίας '80, πάει από το κακό στο χειρότερο!

Αυτό το Show Must Go On τα λέει όλα και ο Παντελής Διαμαντόπουλος πέρα από την δική του ανάλυση φιλοξενεί και τον Κώστα Γουλή για να μπει φως στο... σκοτάδι!

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του Παντελή Διαμαντόπουλου και στο The Show Must Go On στο Spotify.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Google Podcasts/ Castbox/ iTunes

Photo Credits: Eurokinissi/24MEDIA Creative Team

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ