S24 AUTO THE PODCAST

Formula 1: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και πώς επηρεάζουν την σεζόν του ‘23

Formula 1: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και πώς επηρεάζουν την σεζόν του ‘23
S24AUTO The Podcast

Στο νέο podcast του S24AUTO ο Γιάννης Λημναίος και ο Πάνος Διαμάντης συζητούν για όλες τις τελευταίες σημαντικές αλλαγές στην ηγεσία και το τεχνικό management τεσσάρων ομάδων της Formula 1.

Ο Αντρέα Στέλλα πήρε τη θέση του Αντρέας Σιντλ στη McLaren, που πήρε τη θέση του Φρεντ Βασέρ στη Sauber, που πήρε τη θέση του Ματία Μπινότο στη Ferrari, που πήρε… λάθος, που πήγε σπίτι του (προς το παρόν)!

Α, και ο Γιοστ Καπίτο με τον Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεμαιζόν απομακρύνθηκαν από τη Williams αφήνοντας τις θέσεις τους ακέφαλες. Μέσα σε όλα αυτά, είναι και οι Honda και Ford που έχουν πρόθεση - η πρώτη επίσημα, η δεύτερη σύμφωνα με φήμες - να μπουν στη Formula 1 το 2026. Πώς επηρεάζουν όλα αυτά τον επόμενη σεζόν του 2023;

Στο νέο podcast του S24AUTO, οι Γιάννης Λημναίος και Πάνος Διαμάντης συζητούν για όλες τις τελευταίες σημαντικές εξελίξεις στη Formula 1. Ακούστε τους:

Σας άρεσε; Κάντε subscribe στο S24AUTO The Podcast, στο Spotify, στην Apple και στην Google, και ακούστε όλα τα επεισόδια. Στείλε μας τα σχόλια, τις ερωτήσεις και τις προτάσεις για θέματα στο [email protected].

TAGS S24 AUTO THE PODCAST FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ