BALD BROTHERS

Final Four 2022: Η ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού κι ο τελευταίος χορός της Εφές

Final Four 2022: Η ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού κι ο τελευταίος χορός της Εφές
24 MEDIA CREATIVE TEAM/KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Ολυμπιακός που δεν φοβάται, η Αναντολού Εφές που θέλει να γυρίσει τον διακόπτη για τον τελευταίο χορό και ο μπασκετικός πόλεμος στο clasico της Πέμπτης. Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου στο 12ο επεισόδιο του Bald Brothers, απευθείας από το Βελιγράδι.

Τα βλέμματα της μπασκετικής Ευρώπης βρίσκονται στο Βελιγράδι. Το Final Four της EuroLeague, ο Ολυμπιακός, η Αναντολού Εφές, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα βρίσκονται εδώ, στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Εδώ βρισκόμαστε κι εμείς, οι Bald Brothers, ο Σπύρος Καβαλιεράτος και ο Χάρης Σταύρου, για να σας βάλουμε ακόμη περισσότερο στο κλίμα για όσα θα ζήσουμε στους ημιτελικούς της Πέμπτης (19/5) και στους τελικούς του Σαββάτου (21/5). Οι πιθανότητες, η μενταλιτέ του Ολυμπιακού, ο Last Dance της πρωταθλήτριας Ευρώπης και το clasico που θα θυμίζει μπασκετικό πόλεμο, με το άγχος στην πλευρά των Καταλανών.

Άκουσε το ενδέκατο επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Bros, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS BALD BROTHERS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ