BALD BROTHERS

Final Four 2022: Εικόνες, φήμες και αλήθειες από το Βελιγράδι

Final Four 2022: Εικόνες, φήμες και αλήθειες από το Βελιγράδι
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου ρίχνουν στο τραπέζι όσα έμαθαν, άκουσαν και συζήτησαν στο Final Four του Βελιγραδίου, τα δεδομένα για την Αναντολού Εφές και τις κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός. Όλα, στο 13ο επεισόδιο του Bald Brothers.

Ένα μπασκετικό ταξίδι μίας εβδομάδας ολοκληρώθηκε, με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και τον Χάρη Σταύρου να μοιράζονται στο 13ο επεισόδιο του Bald Brothers εικόνες, αλλά κυρίως φήμες από όσα άκουσαν και συζήτησαν τις προηγούμενες ημέρες στη διάρκεια του EuroLeague Final Four 2022 στο Βελιγράδι. Η Αναντολού Εφές που δεν ξέρει ακόμη τι θα φέρει η επόμενη ημέρα, τα καυτά ονόματα της αγοράς, οι κινήσεις του Ολυμπιακού και η σεζόν 2022/23 που δεν είναι και τόσο μακριά.

Άκουσε το 12o επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ