S24 AUTO THE PODCAST

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Τι αξίζει να δείτε και τι να προσέξετε

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Τι αξίζει να δείτε και τι να προσέξετε
S24AUTO PODCAST ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 S24MEDIA

Στο νέο podcast του S24AUTO, παρέα με τον Κώστα και τον Μάνο Στεφανή, προτείνουμε τις καλύτερες ειδικές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 για να δείτε.

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή, το “ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022”. Τέσσερις μέρες, 70 πληρώματα, 15 Ειδικές Διαδρομές συν μία υπερειδική στο ΟΑΚΑ.

Παρέα με τους καλεσμένους μας Κώστα και Μάνο Στεφανή, οι οποίοι θα τρέξουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με Hyundai i20 N, προτείνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ειδικές για να δείτε αλλά και όλα όσα πρέπει να προσέξετε για την ασφάλειά σας και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ακούστε μας:

Σας άρεσε; Κάντε subscribe στο S24AUTO The Podcast, στο Spotify, στην Apple και στην Google, και ακούστε όλα τα επεισόδια. Στείλε μας τα σχόλια, τις ερωτήσεις και τις προτάσεις για θέματα στο [email protected].


To SPORT24 ζει το εμβληματικό EKO Acropolis Rally παρέα με την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας στην κατηγορία της και μέγα χορηγό της διοργάνωσης αλλά και της Υπερ-Ειδικής Διαδρομής "EKO Super Special Stage" στο ΟΑΚΑ.

TAGS S24 AUTO THE PODCAST ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ RALLY ACROPOLIS 2022 WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ