BALD BROTHERS

Bald Brothers: Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού για Μίροτιτς, o Κώστας Σλούκας και η ομάδα έκπληξη για Νικ Καλάθη

Bald Brothers: Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού για Μίροτιτς, o Κώστας Σλούκας και η ομάδα έκπληξη για Νικ Καλάθη
KONSTANTINOS BADOUNAS / 24MEDIA CREATIVE TEAM

Οι Bald Brothers αναλύουν όλες τις μπασκετικές εξελίξεις, σε ακόμα ένα απολαυστικό επεισόδιο. Τι γίνεται με Σλούκα, τι έγινε με Βεζένκοβ, ποια η αλήθεια για Μίροτιτς, όλα στα μικρόφωνα από τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Χάρη Σταύρου.

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα για άλλο ένα Bald Brothers εν μέσω καύσωνα και δεν σταμάτησαν πουθενά. Ανέλυσαν τις υποθέσεις Μίροτιτς, Σλούκα και Βεζένκοβ, είπαν τι περιμένουν για τις επόμενες ανακοινώσεις του Ολυμπιακού, ποιεςκινήσεις θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι.

Και... πιστοί στις συνήθειές τους, κάνουν και τις αποκαλύψεις τους. Ποια ομάδα μπήκε σφήνα για Νικ Καλάθη και ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, αλλά και πώς πήρε τον Ντάριους Τόμπσον η Εφές για αντικαταστάτη του Βασίλιε Μίτσιτς.

Ακούστε το επεισόδιο και ακολουθήστε τους Bald Brothers Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο Google Podcast.

TAGS BALD BROTHERS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ