BALD BROTHERS

Bald Brothers: Remember the names, τα 10+1 rising stars του ελληνικού μπάσκετ

Bald Brothers: Remember the names, τα 10+1 rising stars του ελληνικού μπάσκετ
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Πάρτε χαρτί και μολύβι. Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου ξεχωρίζουν τα ταλέντα της επόμενης ημέρας του ελληνικού μπάσκετ σε ένα special επεισόδιο Bald Brothers.

Υπάρχει μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ; Ερχονται νέες φουρνιές παικτών; Οι Bald Brothers με κυριακάτικο, special επεισόδιο, στρέφουν το βλέμμα στο μέλλον και κοιτούν μακριά. Στις επόμενες φουρνιές. Μιλούν για όσα περιμένουν, για μπασκετμπολίστες ήδη προβεβλημένους και κάποιους άλλους που ναι μεν ξεχωρίζουν, αλλά τους παρακολουθούν και τους γνωρίζουν λίγοι.

Όσοι παρακινδυνευμένο είναι να γίνουν από τώρα προβλέψεις για την εξέλιξη αθλητών που βρίσκονται σε ηλικία κάτω των 20, υπάρχουν ορισμένοι που ξεχωρίζουν ή έχουν προσόντα να κάνουν το επόμενο βήμα. Δίχως αυτό να σημαίνει κάτι για όσους δεν έχουν αναφερθεί. Άλλωστε η ιστορία έχει διδάξει πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που αργούν να εξελιχθούν.

Ακούστε το επεισόδιο και ακολουθήστε τους Bald Brothers Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο Google Podcast.

TAGS BALD BROTHERS RISING STARS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ