BALD BROTHERS

Bald Brothers: Ο άλλος Σπανούλης, οι 6 της EuroLeague και το "Γιάννη μείνε"

Bald Brothers: Ο άλλος Σπανούλης, οι 6 της EuroLeague και το "Γιάννη μείνε"
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα για το νέο επεισόδιο του Bald Brothers podcast, που ξεκινάει από την Εθνική και μέσω EuroLeague, Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και Γιάννη Αντετοκούνμπο καταλήγει στους Μπακς του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Η μεγάλη μέρα του Βασίλη Σπανούλη και το κλίμα από τα γραφεία της ΕΟΚ. Ο απόηχος του Super Cup στο δρόμο προς το νέο ντέρμπι αιωνίων της Παρασκευής (6/10). Το κλίμα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τα φαβορί για την εξάδα της EuroLeague, η ιστορική ανταλλαγή που έστειλε τον Ντέιμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι και τα δεδομένα για τους νέους Μιλγουόκι Μπακς.

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα, για ακόμη ένα καυτό επεισόδιο του Bald Brothers podcast. Το συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το ρεκόρ που μπορεί να καταρρίψει ο Σάσα Βεζένκοβ, ο Τζέιμς Χάρντεν κι ο Ισμαήλα Ντιανιέ.

Ακούστε το επεισόδιο και ακολουθήστε τους Bald Brothers Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο Google Podcast.

TAGS BALD BROTHERS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ NBA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ