BALD BROTHERS

Bald Brothers: Η σφήνα για Ντόρσεϊ, ο Ράντονιτς και οι ψηλοί για Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό

Bald Brothers: Η σφήνα για Ντόρσεϊ, ο Ράντονιτς και οι ψηλοί για Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα για το 18ο επεισόδιο του Bald Brothers, με ανάλυση για τις κινήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, με είδηση για μπάσιμο ευρωπαϊκής ομάδας για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με σχολιασμό για τις κινήσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ και με αναφορά σε αγαπημένες μπασκετικές ταινίες.

Μα τι κάνει η Μακάμπι; Αυτό είναι το ερώτημα που παίζει σε κάθε μπασκετικό τραπέζι σε όλη την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες! Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα για το 18ο επεισόδιο του Bald Brothers, για να απαντήσουν στο καυτό ερώτημα, για να αποκαλύψουν τη σφήνα ευρωπαϊκής ομάδας για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, για να αναλύσουν τις περιπτώσεις των ψηλών για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και την επερχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πράσινων από τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Άκουσε το 18o επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ