BALD BROTHERS

Bald Brothers: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλει να παίξει τον Ζιοβάνι και εξηγεί γιατί ο Σλούκας δεν είναι ηθοποιός

Bald Brothers: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλει να παίξει τον Ζιοβάνι και εξηγεί γιατί ο Σλούκας δεν είναι ηθοποιός
DIMITRIS KAPANTAIS / SOOC

Οι Bald Brothers με έκτακτο επεισόδιο διάλεξαν έναν άλλο δρόμο. Φιλοξένησαν στο στούντιο των ηθοποιό Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος είναι λάτρης του αθλητισμού από μικρό παιδί και σχολίασαν την αθλητική επικαιρότητα. Και όχι μόνο, αφού υπήρξε και ένα spoiler για το Σασμό της επόμενης σεζόν.

Ταξίδεψε στο Βελιγράδι και στο Κάουνας με τον Ολυμπιακός, όμως δεν δηλώνει μπασκετικός, αλλά ποδοσφαιρικός. Λατρεύει περισσότερο από τον Σπανούλη τον Ζιοβάνι και αν είχε να επιλέξει θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία της ζωής του Βραζιλιάνου. Αλλιώς θα προτιμούσε τον Γιώργο Πρίντεζη, που κατά τη γνώμη του είναι ο αθλητής που σημαίνει Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha "Σασμός" που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Είτε ως Γιώργος Βιδάλης, είτε ως Λευτέρης Ορφανός έκλεψε την παράσταση στον δεύτερο κύκλο της σειράς και από τη νέα σεζόν θα είναι εκεί και για την τρίτη σεζόν.

Όμως εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, είναι και λάτρης του αθλητισμού.

Για σχεδόν μία ώρα μίλησε για όλη την επικαιρότητα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, για Σλούκα, Μίροτιτς, Βεζένκοβ, Αντετοκούνμπο, Μπαρτζώκα και Ιτούδη. Διάλεξε τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες στον Ολυμπιακό, τους αντιπάλους που παραδέχθηκε σε χορτάκι και παρκέ και επέλεξε τους δικούς του Goat. Ψήφισε Γκάλη και όχι Γιάννη, Τζόρνταν και όχι Λεμπρόν.

Ολα αυτά στο έκτακτο επεισόδιο των Bald Brothers, μόνο όμως με τον Σπύρο Καβαλιεράτο στο μικρόφωνο.

Ακούστε το επεισόδιο και ακολουθήστε τους Bald Brothers Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο Google Podcast.

TAGS BALD BROTHERS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ