BALD BROTHERS

Bald Brothers: Η απόφαση του Σλούκα που εκτοξεύει το ελληνικό μπάσκετ και οι πολλές επιλογές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Bald Brothers: Η απόφαση του Σλούκα που εκτοξεύει το ελληνικό μπάσκετ και οι πολλές επιλογές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
VASILIKI GETI / 24MEDIA CREATIVE TEAM

Οι Bald Brothers σχολιάζουν την απόφαση του Κώστα Σλούκα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, την αλλαγή δεδομένων με Μίροτιτς και τις πολλές επιλογές που υπάρχουν στην αγορά για τους αιώνιους.

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν πάλι τα μικρόφωνα για άλλο ένα Bald Brothers εν μέσω του καύσωνα Κλέων. Σχολίασαν την μεγάλη απόφαση του Κώστα Σλούκα να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό, έχοντας πίστη στον εαυτό και τις δυνατότητές του. Και εξηγούν γιατί η μετακίνηση στους πράσινους ανεβάζει το ενδιαφέρον και εκτοξεύει το ελληνικό μπάσκετ.

Μιλούν ακόμα για την αλλαγή δεδομένων με Μίροτιτς, τον ελληνικό κορμό που φτιάχνει ο Παναθηναϊκός με τον Παπαπέτρου και το λόγο που δεν χρειάζεται να νιώθει ανασφάλεια ο Ολυμπιακός. Και παραθέτουν μια σειρά από ονόματα που μπορεί να κάνουν τη διαφορά και για τους πράσινους και για τους ερυθρόλευκους.

Ακούστε το επεισόδιο και ακολουθήστε τους Bald Brothers Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο Google Podcast.

TAGS BALD BROTHERS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ