BALD BROTHERS

Bald Brothers: To Eurobasket είναι των μεγάλων παικτών και όχι των διαιτητών

Bald Brothers: To Eurobasket είναι των μεγάλων παικτών και όχι των διαιτητών
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου - μέσα από το Van του SPORT24 στο δρόμο προς το Βερολίνο - αναλύουν όσα έγιναν στην πρώτη φάση του Eurobasket 2022.

Οι Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου - μέσα από το Van του SPORT24 στο δρόμο προς το Βερολίνο - αναλύουν όσα έγιναν στην πρώτη φάση του Eurobasket 2022. Προβλέπουν τη συνέχεια στη φάση των 16, φτάνουν τη συζήτηση μέχρι τους 8 και δεν αντισκέκονται στον πειρασμό να κοιτάξουν και ως τον τελικό.

Αποθεώνουν το μπάσκετ των παικταράδων, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Λούκα Ντόντσιτς και του Νίκολα Γιόκιτς και παίρνουν θέση για το καυτό θέμα της διαιτησίας. Θεωρούν υπερβολικό τον θόρυβο που δημιούργησαν οι Τούρκοι, σωστή την παραδειγματική ποινή για όσα έγιναν στο Γερμανία - Λιθουανία, εξηγούν τα λάθη της FIBA και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.

Όλα αυτά στο 27ο επεισόδιο των Bald Brothers.

Άκουσε το 27o επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ EUROBASKET ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ