ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Σκοποβολή: Τα αδέρφια Κορακάκη έμειναν εκτός 4άδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου

Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο | 9 Αυγούστου 2016
Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο | 9 Αυγούστου 2016 INTIME

Η εξαιρετική επίδοση της Άννας Κορακάκη δεν ήταν αρκετή ώστε να προκριθεί μαζί με τον αδερφό της, Διοσύνη, στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες στο Μικτό Ομαδικό του Αεροβόλου Πιστολιού.

Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και ο αδελφός της Διονύσης πήραν μέρος την Δευτέρα (20/2) στο Μικτό Ομαδικό του Αεροβόλου Πιστολιού, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISSF του Καΐρου, με τους δύο αθλητές να έχουν ως στόχο την είσοδο στην τετράδα αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Και αυτό γιατί στη διάρκεια του προκριματικού η Ελληνική Ομάδα κατέλαβε την όγδοη θέση με σκορ 574/600 (295 & 279) και αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους επιτρέψει να πάρουν το εισιτήριο να συνεχίσουν και να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο.

Σημειώνεται πως η Άννα Κορακάκη πέτυχε την καλύτερη επίδοση του αγώνα (99, 98, 98 = 295), αντίστοιχη με εκείνη του Yusuf Dikec (98, 99, 98 = 295) από την Τουρκία, με το σκορ στο σύνολο να φέρνει τους Έλληνες στην 8η θέση της κατάταξης από τις 23 ομάδες που πήραν μέρος και την αποστολή να αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη (21/02) στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ