ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Σκοποβολή: Στην Αίγυπτο η ελληνική αποστολή με στόχο την πρόκριση στο Παρίσι

Σκοποβολή: Στην Αίγυπτο η ελληνική αποστολή με στόχο την πρόκριση στο Παρίσι

Η Άννα Κορακάκη, ο Διονύσης Κορακάκης και η Χριστίνα Μόσχη βρίσκονται στην Αίγυπτο όπου θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο Κάιρο της Αιγύπτου βρίσκονται ήδη τα μέλη της Εθνικής Ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σταθερού Στόχου ISSF 2022.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Σκοπευτήριο της "Διεθνούς Ολυμπιακής Πόλης" του Καΐρου από αύριο 12 μέχρι και 25 τρέχοντος μηνός. Οι Έλληνες αθλητές αγωνίζονται και για την κατάκτηση κάρτας συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η Ελληνική αποστολή απαρτίζεται από την Άννα Κορακάκη, τον Διονύση Κορακάκη και την Χριστίνα Μόσχη. Η Άννα Κορακάκη αγωνίζεται στα 10μ αεροβόλο πιστόλι και στα 25μ πυροβόλο πιστόλι σπορ, ενώ μαζί με τον αδερφό της Διονύση θα συμμετάσχουν στα 10μ μικρό αεροβόλο πιστόλι. Από την πλευρά της η Χριστίνα Μόσχη θα λάβει μέρος στα 10μ αεροβόλο πιστόλι.

Το Σάββατο (15/10) αγωνίζεται πρώτος ο Διονύσης Κορακάκης στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, στις 08:00. Το μεσημέρι (12:00) την ίδια μέρα ξεκινάει η δοκιμασία στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών, όπου αγωνίζονται η Άννα Κορακάκη και η Χριστίνα Μόσχη.

Την Δευτέρα 17/10 τα αδέλφια Κορακάκη αγωνίζονται στο Μικτό του Αεροβόλου Πιστολιού, ενώ η Άννα Κορακάκη αγωνίζεται ξανά και την Παρασκευή (25/10) στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών (25μ, πυροβόλο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ