ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Σκοποβολή: Χάλκινη η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου

Σκοποβολή: Χάλκινη η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Κάιρο.

Για μία ακόμα φορά η Άννα Κορακάκη απέδειξε ότι το Κάιρο της πάει, αφού κατάφερε να ανέβει ξανά στο βάθρο των νικητριών.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

Μάλιστα, η Άννα Κορακάκη θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα ψηλότερη θέση αφού έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό. Η Κορακάκη συγκέντρωσε 252,1 βαθμούς, ενώ η Ζοράνα Αρούνοβιτς είχε 252,2 και η Μάγιορ 253,4.

Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε τελικά στην αθλήτρια από την Ουγγαρία η οποία επικράτησε στον τελικό της αθλήτρια από την Σερβία.

Οι υποχρεώσεις της Άννας Κορακάκη στον αγώνα δεν σταματούν εδώ αφού τη Δευτέρα θα αγωνιστεί στο μεικτό ομαδικό με τον αδερφό της Διονύση, ο οποίος με τη σειρά του αγωνίστηκε στα 10μ αεροβόλου πιστολιού και κατέλαβε την 41η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ