ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Σκοποβολή: Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Κορακάκη στον προκριματικό των 25μ.

Η Άννα Κορακάκη
Η Άννα Κορακάκη SPORTSIMAGES.GR

Η Άννα Κορακάκη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στις βολές ακριβείας του προκριματικού των 25μ. σπορ πιστόλι και την Παρασκευή (30/07) θα αγωνιστεί στο στόχο ταχείας βολής.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Άννας Κορακάκη στο πρώτο σκέλους του προκριματικού στα 25μ σπορ πιστόλι, στο οποίο είχε κατακτήσει το χρυσό στο Ρίο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τις βολές ακριβείας με επίδοση 294/300. Συγκεκριμένα, είχε 98/100 στην πρώτη, 100/100 στη δεύτερη και 96/100 στην τρίτη.

Ο δρόμος για το μετάλλιο

Πλέον, το πρωί της Παρασκευής η Άννα Κορακάκη θα συνεχίσει την προσπάθειά της στον προκριματικό. Η πρόκριση στον ημιτελικό θα εξαρτηθεί από το δεύτερο σκέλος του προκριματικού που είναι 30 βολών στο στόχο ταχείας βολής.

Εάν βρεθεί μέσα στην πρώτη οκτάδα μετά το δεύτερο σκέλος θα περάσει στον ημιτελικό και εκεί μετά από πέντε βολές θα έχει την ευκαιρία αν βρεθεί μέσα στην τετράδα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Οι δύο πρώτες μετά τις πρώτες πέντε βολές θα αγωνιστούν για το χρυσό, ενώ η τρίτη και η τέταρτη θα παλέψουν για το χάλκινο.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ