ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μεσογειακοί Αγώνες: Άννα Κορακάκη και Μάκης Μίτας σημαιοφόροι της Ελλάδας στο Οράν

Μεσογειακοί Αγώνες: Άννα Κορακάκη και Μάκης Μίτας σημαιοφόροι της Ελλάδας στο Οράν
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Άννα Κορακάκη και ο Μάκης Μίτας θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.

Οι πρωταθλητές της σκοποβολής Άννα Κορακάκη και Μάκης Μίτας θα είναι οι Σημαιοφόροι της ελληνικής ομάδας, το βράδυ του Σαββάτου στην Τελετή Έναρξης των Μεσογειακών Αγώνων στο Οράν της Αλγερίας.

Η επιλογή των δύο αθλητών έγινε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την Άννα Κορακάκη να έχει κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο ενώ ο Μάκης Μίτας κατέκτησε πρόσφατα ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα σκοποβολής.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος δήλωσε για τους Σημαιοφόρους: «Οι δύο πρωταθλητές μας αποτελούν εξαιρετική επιλογή καθώς είναι σπουδαίοι, τόσο ως χαρακτήρες, όσο και ως αθλητές. Θα μεταφέρουν την Σημαία της Ελλάδας με υπερηφάνεια και πιστεύω ότι όλοι θα τους καμαρώσουμε με μεγάλη χαρά. Θέλω να ευχηθώ και στους δύο Σημαιοφόρους όπως και στο σύνολο της ελληνικής ομάδας καλή επιτυχία στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν».

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από 177 αθλητές και αθλήτριες έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο Οράν, τακτοποιήθηκε στο Μεσογειακό Χωριό και ήδη οι αθλητές ετοιμάζονται για τους αγώνες τους.

TAGS ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ