ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Κορακάκη: "Πήρα το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες με παγκόσμιο ρεκόρ που δεν μετράει"

Κορακάκη: "Πήρα το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες με παγκόσμιο ρεκόρ που δεν μετράει"

Η Άννα Κορακάκη με post της αναφέρθηκε στο χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους Μεσογειακούς Αγώνες κάνοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο δεν μέτρησε.

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10μ αεροβόλο πιστόλι στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, κερδίζοντας την Καμίλ Ζεντρεζέφσκι από την Γαλλία με 17-13 στον τελικό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει πως πήρε το μετάλλιο με παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο ωστόσο δεν μετράει στους συγκεκριμένους Αγώνες.

Αναλυτικά η δήλωση της Κορακάκη

"Με 588, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά δυστυχώς δεν μετράει στους συγκεκριμένους αγώνες, κέρδισα το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα, μετά το 2018 στην Ταραγόνα της Ισπανίας! Νιώθω σε εξαιρετική φόρμα και πολύ δυνατή!

Διπλά χαρούμενη και περήφανη για αυτούς τους αγώνες, αφού υπήρξα και σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης, με τον Μάκη Μίτα.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τη φυσιοθεραπεύτριά μου Σταυρούλα Νεοχωρίτη και όλους όσοι βρίσκονται έμπρακτα δίπλα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες!

Μόλις επιστρέψαμε στην Ελλάδα και αναχωρούμε ξανά σε 3 μόλις μέρες για Κορέα!".

TAGS ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ