ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού

Η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού

Η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων με πιστόλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού, σημειώνοντας το δεύτερο καλύτερο σκορ.

Μετά το Χρυσό μετάλλιο στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών, η Άννα Κορακάκη είχε ακόμη μια επιτυχημένη επίδοση (588/600, 18x), αυτή τη φορά στο πιστόλι Sport (πυροβόλο) και προκρίθηκε με το δεύτερο καλύτερο σκορ σε έναν ακόμη τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα πρωτοφανές γεγονός σημάδεψε τον τελικό του αγωνίσματος. Στην τελευταία βολή της πέμπτης σειράς και ενώ στο σκορ διαμορφώθηκε τριπλή ισοπαλία για τις Κόστεβιτς (Ουκρανία), Λιν (Κίνα) και Α. Κορακάκη, ο ηλεκτρονικός στόχος της Αντουανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία) δεν κατέγραψε τη βολή!

Οι κανονισμοί εφαρμόστηκαν. Πρώτα εξακριβώθηκε ότι η αθλήτρια της Βουλγαρίας πυροδότησε κανονικά τη βολή. Κατόπιν ελέγχθηκε ο στόχος και οι κριτές προχώρησαν σε χειροκίνητη διακρίβωση της βαθμολογίας. Η βολή κατακυρώθηκε ως επιτυχημένη για την Kostadinova, και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Η επόμενη φάση ξεκίνησε με αρκετά λεπτά καθυστέρηση (τουλάχιστον έξι), και ήταν ο αγώνας μπαράζ για την κατάρριψη της ισοβαθμίας. Προφανώς η διακοπή και η αναμονή επηρέασαν την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη.

TAGS ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ