ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την 9η θέση στα 10μ αεροβόλου πιστολιού στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την 9η θέση στα 10μ αεροβόλου πιστολιού στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Την παρουσία της στα 10μ αεροβόλου πιστολιού στον τελικό της σειράς αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκλήρωσε η Άννα Κορακάκη καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.

Για μία ακόμα φορά η Άννα Κορακάκη βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες σκοπεύτριες του κόσμου, αφού αγωνίστηκε στον προκριματικό των 10μ. αεροβόλου πιστολιού στον τελικό της σειράς αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η σπουδαία Ελληνίδα σκοπεύτρια κατέλαβε την 9η θέση συγκεντρώνοντας 575 βαθμούς και για λίγο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Συγκεκριμένα, τρεις αθλήτριες οι Κλαούντια Μπρες από την Πολωνία, Ρανσίν Γιανγκ από την Κίνα και η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη τερμάτισαν ισόπαλες με σκορ 575/600.

Η κατάταξη, και η πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος, κρίθηκε από την απόλυτη ακρίβεια (κεντρικά δεκάρια). Η Άννα με 11Χ (κεντρικά) έμεινε εκτός τελικού, καταλαμβάνοντας την ένατη (9) θέση της κατάταξης. Η Μπρες είχαν 18 κεντρικά δεκάρια και η Γιανγκ 15 κεντρικά δεκάρια και προκρίθηκαν.

Η παρουσία της Άννας Κορακάκη δεν ολοκληρώθηκε εδώ αφού την Πέμπτη θα αγωνιστεί στα 25μ, ενώ την Τετάρτη θα αγωνιστούν στο σκιτ οι Μάκης Μίτας, Νίκος Μαυρομμάτης και Εμαννουέλα Κατζουράκη.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ