FIGHTSPORTS

Το Scorpion Boxing Prive έκλεισε τη σεζόν με σούπερ μάχες στο Μετς

Photo by: Giannis Dimitropoulos / Tourette Photography
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης TOURETTE PHOTOGRAPHY

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Μετς με την κάρτα αγώνων του Scorpion Boxing Prive να κρατάει σε αγωνία τους παρευρισκόμενους έως το τελευταίο καμπανάκι. Οι μαχητές του promotion τα έδωσαν όλα και δικαίωσαν τους φαν.

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε φινάλε στη σεζόν το Scorpion Boxing Prive. Η κάρτα των δεκατριών αγώνων που επιμελήθηκε ο Γιώργος Σαριδάκης δικαίωσε τους φαν που κατέκλυσαν το Κλειστό στο Μετς, σημειώνοντας άλλο ένα sold out το επιτυχημένο promotion.

Οι μάχες είχαν τα πάντα: Σασπένς, πάθος, ανατροπές και πάνω απ' όλα υπέροχο κλίμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές μετά από τις μάχες τους. Στα σημαντικότερα παιχνίδια της βραδιάς ξεκινώντας από το main event ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ηττήθηκε με πλειοψηφική απόφαση των κριτών από τον Ηλία Κασέγια στη μεταξύ τους ρεβάνς.

Photo by: Giannis Dimitropoulos / Tourette Photography
Ο Θοδωρής Ριτζάκης TOURETTE PHOTOGRAPHY

Από εκεί και πέρα ο πολύπειρος Θοδωρής Ριτζάκης νίκησε τον νεαρό Γκιόργκι Μπεράτζε, αλλά ο δεύτερος κέρδισε το χειροκρότημα αφού στάθηκε πανάξια απέναντι στον πολλάκις πρωταθλήτη έχοντας μόλις πέντε παιχνίδια στην πλάτη του.

Photo by: Giannis Dimitropoulos / Tourette Photography
Ο Βαγγέλης Χατζής TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Χρήστος Σούλας σε αγώνα πυγμαχίας τελείωσε με ΚΟ στον πρώτο γύρο τον Τζουλιάνο, ενώ το γήπεδο έκανε να τρέμει ο Βαγγέλης Χατζής που στην επιστροφή του στο ρινγκ ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον Αντώνη Κουτσογιαννόπουλο.

Photo by: Giannis Dimitropoulos / Tourette Photography
Η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σε εξαιρετική βραδιά ήταν η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ερασιτεχνικής πυγμαχίας έκανε ντεμπούτο σε επαγγελματικό παιχνίδι και προσέφερε τρομερό θέαμα κόντρα στην Stefanova από την Βουλγαρία.

Πλέον, το Scorpion Boxing Prive αναμένεται την άνοιξη, ενώ πάνω στο ρινγκ κατά τη διάρκεια δηλώσεων ειπώθηκε πως το σόου δεν αποκλείεται να παίξει και εκτός συνόρων μέσα στο 2024.

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ