ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Scorpion Prive Boxing: Ξέφρενη βραδιά με εκπληκτικά νοκ-άουτ στο Κλειστό του Πανελληνίου

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πίεσε τον αντίπαλό του και πήρε τη νίκη TOURETTE PHOTOGRAPHY

Καταπληκτικό θέαμα στους αγώνες του Scorpion Prive Boxing στο κατάμεστο Κλειστό του Πανελληνίου. Νίκη ο Νικολαΐδης κόντρα στον Βούλγαρο αντίπαλό του.

Χόρτασαν θέαμα οι φαν των μαχητικών αθλημάτων που κατέκλεισαν το Κλειστό του Πανελληνίου για να παρακολουθήσουν τους αγώνες που επιμελήθηκε το promotion, Scorpion Prive Boxing του Γιώργου Σαριδάκη. Στη main card της βραδιάς το μείγμα αγώνων κικμπόξινγκ και πυγμαχίας ήταν εκρηκτικό.

Ο πάντα ορεξάτος και το αγαπημένο παιδί της ελληνικής μαχητικής κερκίδας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης έπαιξε και νίκησε στο co main event της κάρτας κόντρα στον Βούλγαρο μποξέρ, Iliev. Ο αντίπαλος του Έλληνα αθλητή μπήκε δυνατά βασισμένος στη δύναμή του αλλά ο Bad Boy ισορόπισε το ματς, κράτησε τις σωστές αποστάσεις, είχε άμεσες απαντήσεις και ήλεγχε την κατάσταση.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Στιγμές από τον αγώνα πυγμαχίας της main card PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Στο τέλος του 3ου γύρου ο Νικολαΐδης πήρε τη νίκη με ΤΚΟ που προήλθε έπειτα από εγκατάλειψη του Mladen Iliev. Από εκεί και πέρα στο main event συγκρούστηκαν ο Γιάννης Φεζουλάι με τον Πέτρο Βαρδάκα. Επρόκειτο για ένα πολυαναμενόμενο εγχώριο ντέρμπι. Εξαιρετικό το θέαμα από τους δύο, το κοινό το απόλαυσε ενώ οι κριτές έδωσαν τη νίκη με ομόφωνη απόφαση στον "Φέζου".

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Εντυπωσιακό μπλοκ σε εναέριο γόνατο, αγώνας κικμπόξινγκ PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ξεχώρισε, επίσης, η εντυπωσιακή επιστρροφή του Σούλα μετά από τρία χρόνια απουσίας. Ο heavyweight κικμπόξερ σκόραρε ένα μαγικό νοκ-άουτ με λάκτισμα στο κεφάλι του Τσιάκαλου. Σε αγώνες με ξένους μαχητές νίκησαν και οι Έλληνες Παΐσιος, Κωνσταντελόπουλος τους Petrov και Busev αντίστοιχα με ομόφωνες αποφάσεις.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Απολαυστικό το main event Φεζουλάι vs. Βαρδάκας PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σούπερ νοκ-άουτ έβγαλε και ο Γαβαλάς απέναντι στον Τζαμάλα. Στη μοναδική γυναικεία μάχη πυγμαχίας, η Μυτιληνάκη επιβλήθηκε της Δημητρακοπούλου.

Πλέον, το μαχητικό κοινό θα περιμένει την επιστροφή του Scorpion Prive Boxing τον Μάιο, ενώ ήδη έτρεξε το matchmaking, καθώς αρκετοί από τους νικητές της βραδιάς προκάλεσαν ζωντανά άλλους μαχητές που βρέθηκαν στις κερκίδες, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για την επόμενη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ