ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Πυγμαχία με θέαμα και αμείωτη ένταση στη Νίκαια

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο κλειστό του Πλάτωνα στη Νίκαια το οποίο γέμισαν φίλαθλοι των μαχητικών αθλημάτων για να παρακολουθήσουν αγώνες επαγγελματικού μποξ. Ενθουσίασε το κοινό ο αγαπημένος της κερκίδας Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Το SCORPION BOXING PRIVE υποσχέθηκε δυνατούς αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας, θέαμα και πάθος από τους αθλητές. Το matchmaking πήγε εξαιρετικά και οι θεατές που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα στη Νίκαια έφυγαν γεμάτοι από αυτά που είδαν εντός ρινγκ.

Στη main card της βραδιάς πραγματοποιήθηκαν πέντε αναμετρήσεις. Νωρίτερα, όμως, τα συνοδευτικά ματς και οι αθλητές που επάνδρωσαν τα λεγόμενα pre games φρόντισαν να φτιάξουν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα για να μπει το κοινό δυναμικά στις μεγάλες μάχες του σόου.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Καρέ από τον αγώνα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη TOURETTE PHOTOGRAPHY

Όλα τα ματς κύλησαν περίφημα με τους πυγμάχους να μάχονται με αμείωτη ένταση, τεχνική και διάθεση να... εξαργυρώσουν το εισιτήριο του κάθε φιλάθλου. Στη βασική κάρτα του SCORPION BOXING PRIVE αγωνίστηκε ο "Bad Boy" Αλέξανδρος Νικολαΐδης ο οποίος χρόνια τώρα αποτελεί το αγαπημένο παιδί του φίλαθλου κοινού των μαχητικών αθλημάτων κάτι που φάνηκε και στον Πλάτωνα με τους ακόλουθούς του να δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα κατά την είσοδο του πολύπειρου μαχητή στο ρινγκ.

Η μάχη του Νικολαΐδη με τον Ηλία Κασέγια ήταν απ' αυτές που κέρδισε επάξια το χειροκρότημα των θεατών. Οι δύο μονομάχοι πυγμάχησαν μέχρι τέλους με την απόφαση να πηγαίνει στους κριτές.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Ο Νικολαΐδης με τον Κασέγια έδωσαν μία ωραία μάχη TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το αποτέλεσμα της μάχης ήταν ισοπαλία με τον διαιτητή να σηκώνει τα χέρια αμφότερων. Μάλιστα, πριν καν ολοκληρωθεί ο επόμενος αγώνας, ο πεισματάρης Αλέξανδρος Νικολαΐδης ζήτησε την άμεση ρεβάνς με τον διοργανωτή, Γιώργο Σαριδάκη να δηλώνει πως το ενδιαφέρον ματς θα γίνει στην επόμενη διοργάνωση κατά πάσα πιθανότητα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Κάπως έτσι η βραδιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τους αρμόδιους της διοργάνωσης και το κοινό να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο σόου με το Νικολαΐδης - Κασέγια να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σε άλλα σημαντικά παιχνίδια του SBP ο Αγκαράι από την Πάτρα νίκησε τον αγώνα του, όπως νικητές έφυγαν από τη Νίκαια, ο Παΐσιος, ο Φεζουλάι και ο εκ των πιο εκλεκτών πυγμάχων της χώρας με πολλές διακρίσεις στην ερασιτεχνική του πορεία, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ