ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παλαίμαχος μποξέρ βρέθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη φυλακή

Παλαίμαχος μποξέρ βρέθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη φυλακή
PRINTSCREEN

Νομικά μπλεξίματα για τον παλαίμαχο μποξέρ Αζέα Αουγκουστάμα, ο οποίος βρέθηκε στη φυλακή μετά από τις απειλές του για διάπραξη μαζικού πυροβολισμού.

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στις φυλακές του Μαϊάμι. Ο παλαίμαχος μποξέρ Αζέα Αουγκουστάμα, με καταγωγή από την Αϊτή, βρίσκεται υπό κράτηση έπειτα από επαναλαμβανόμενες απειλές που εξαπέλυσε μέσω social media για διάπραξη μαζικού πυροβολισμού.

Για την ακρίβεια ο 39χρονος Αουγκουστάμα ισχυρίστηκε ότι εκλάπησαν κάποια προσωπικά του αντικείμενα από το γυμναστήριο στο οποίο ήταν εγγεγραμμένος στο Μαϊάμι και μετά άρχισε να απειλεί ότι θα εισβάλλει με όπλο και θα σκοτώσει τους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, σε μία από τις αναρτήσεις που είχε κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αουγκουστάμα είχε συμπεριλάβει και μία απόδειξη για την προκαταβολή ύψους 150 δολαρίων που είχε καταθέσει για την αγορά ενός όπλου AK-47!

Πλέον ο πρώην επαγγελματίας μποξέρ περιμένει να οριστεί η δικάσιμος για την υπόθεσή του, με την εγγύηση για την αποφυλάκισή του μέχρι τη δίκη να έχει οριστεί στα 3 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ