FIGHTSPORTS

Ο Tyson Fury έστειλε στο νοσοκομείο τον Deontay Wilder

Deontay Wilder, right, and Tyson Fury, of England, trade blows in a heavyweight championship boxing match Saturday, Oct. 9, 2021, in Las Vegas. (AP Photo/Chase Stevens)
Deontay Wilder, right, and Tyson Fury, of England, trade blows in a heavyweight championship boxing match Saturday, Oct. 9, 2021, in Las Vegas. (AP Photo/Chase Stevens) AP

Ο Deontay Wilder πήγε στο νοσοκομείο μετά την ήττα του από τον Tyson Fury, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα είναι καλά για τον Αμερικανό.

Ο Deontay Wilder βρέθηκε τρεις φορές στο καναβάτσο στην αναμέτρησή του με τον Tyson Fury με την τελευταία από αυτές να είναι και η καθοριστική.

Ο 35χρονος Αμερικανός αμέσως μετά την ήττα του διακομίστηκε στο νοσοκομείο περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ώστε να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στις ΗΠΑ ο Wilder δε θα παραμείνει στο νοσοκομείο και θα πάει στο σπίτι του αφού αισθάνεται καλά.

"Είναι καλά. Δε θα παραμείνει στο νοσοκομείο" ήταν η απάντηση που δόθηκε από τους ανθρώπους του Wilder στους δημοσιογράφους που έσπευσαν να ρωτήσουν σχετικά.

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ