ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ο Μάρτιν Φορντ ρίχνει κατά 4.000 θερμίδες ημερησίως τη διατροφή του, για να συγκρουστεί με τον "Ιρανό Χουλκ"

Ο Μάρτιν Φορντ ρίχνει κατά 4.000 θερμίδες ημερησίως τη διατροφή του, για να συγκρουστεί με τον "Ιρανό Χουλκ"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ NILE WILSON ΣΤΟ YOUTUBE

Μετά το κρίκετ, το bodybuilding και την υποκριτική, ο Μάρτιν Φορντ είναι έτοιμος να δείξει τις ικανότητές του και στην πυγμαχία και για αυτό ακολουθεί μία σκληρή δίαιτα ώστε να αντιμετωπίσει στο ρινγκ τον επονομαζόμενο "Ιρανό Χουλκ".

Κατά πολλούς ο Μάρτιν Φορντ, που έχει καταπιαστεί μέχρι στιγμής με το κρίκετ, το bodybuilding και την υποκριτική, είναι ένα θαύμα της φύσης όσον αφορά στην τρομερή σωματική του δύναμη, σε βαθμό ώστε να έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο "τρομακτικού ανθρώπου στον κόσμο".

Ο ίδιος πάντως δεν είναι διατειθειμένος να βάζει όρια στον εαυτό του και αναζητάει νέες προκλήσεις, με την τελευταία που βρίσκεται μπροστά το να τον ανεβάζει πάνω στο ρινγκ. Και αυτό γιατί προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως πυγμάχος που θα λάβει χώρα στις 2 Απριλίου στην O2 Arena απέναντι στον "Ιρανό Χουλκ", που το πραγματικό του όνομα είναι Σαγιάντ Γκαρίμπι.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι σχεδίαζε να αναμετρηθεί το 2018 στο πλαίσιο κόντρας τους στις πολεμικές τέχνες (MMA) όμως ο Γκαρίμπι δεν ακολούθησε τα βήματα του αντιπάλου του για να μπει στο κλουβί, με τους δυο τους να ετοιμάζονται πλεον για αγώνα πυγμαχίας.

Ο Φορντ ζύγιζε 150 κιλά πριν αρχίσει να χάνει σταδιακά βάρος για να αντιμετωπίσει τον Γκαρίμπι, με τον άλλοτε ηθοποιό να δηλώνει πως έχει ρίξει τις θερμίδες της ημερήσιας διατροφής του από τις 8.000 στις 4.500.

"Από τις 8.000 θερμίδες την ημέρα τις έριξα στις 5.000 και σταδιακά ακόμα παρακάτω. Τώρα είμαι στις 4.500. Εδώ και έξι μήνες δεν μετράω πάντως τις θερμίδες. Τρώω απλά ένα ορεκτικό και όταν πεινάσω. Η μόνη δραστική αλλαγή που έχω κάνει είναι η ισορροπία μου στο φαγητό.

Όταν έκανα πολλά βάρη, η διατροφή μου περιελάμβανε λίπη και πρωτεΐνες. Αντίθετα, τώρα το 60 με 70 τοις εκατό της διατροφής είναι υδατάνθρακες.

Είμαι σίγουρος ότι ακολουθώντας τη συγκεκριμένη διατροφή θα έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα", δήλωσε χαρακτηριστικά στην Mirror ενόψει του αγώνα τον οποίο περιμένει καρτερικά εδώ και καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ