ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στο Ιβανώφειο με γάντια πυγμάχου: "Προκαλώ τον Φώτση"

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στο Ιβανώφειο με γάντια πυγμάχου: "Προκαλώ τον Φώτση"

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στο Ιβανώφειο, αλλά όχι για κάποιο παιχνίδι μπάσκετ, αλλά για αγώνα πυγμαχίας. Νίκησε, διατήρησε το αήττητό του και προκάλεσε τον Αντώνη Φώτση.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανδρώθηκε στο Ιβανώφειο με τη φανέλα του Ηρακλή. Τώρα, επέστρεψε στο κλειστό της Θεσσαλονίκης, αλλά για αγώνα πυγμαχίας.

Ο άλλοτε διεθνής σέντερ νίκησε τον Γιάννη Μπαλόπητα στο πλαίσιο της διοργάνωσης Boxing Prive και παρέμεινε αήττητος για τέταρτο ματς.

"Σημασία έχει ότι το αήττητο διατηρήθηκε εδώ στη Θεσσαλονίκη, στο Ιβανώφειο, εδώ που μεγάλωσα, εδώ που ανδρώθηκα και ξεκινάω την νέα μου καριέρα" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια τόνισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμη με το μπάσκετ και προκάλεσε τον Αντώνη Φώτση σε αγώνα: "Σταμάτησα το μπάσκετ και ξεκίνησα την πυγμαχία, όταν είχαμε την καραντίνα, μού ταίριαζε πολύ, μ' αρέσει η πάλη, μ' αρέσει το ξύλο και ξεκίνησα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή.

Ήταν το μόνο άθλημα που μπορούσα να προπονηθώ κατά την διάρκεια της καραντίνας, με εξίταρε και πήρα φόρα. Δεν σταμάτησα το μπάσκετ ακόμα, με βοηθάει να κρατηθώ στην φόρμα και κάποια στιγμή να επιστρέψω. Ελπίζω να βλέπει αυτή την συνέντευξη τον Φώτση και να είναι ο επόμενός μου αντίπαλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ