FIGHTSPORTS

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανεβαίνει στα ρινγκ

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανεβαίνει στα ρινγκ

Στο πλαίσιο του Boxing Prive ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα φορέσει τα γάντια του και θα δώσει τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας.

Μετά από μία μεγάλη μπασκετική καριέρα που είχε ως αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2005 και το ασημένιο στο Παγκόσιο του 2006 ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συνεχίζει τον αθλητισμό σε ένα άλλο άθλημα.

Το promotion του Boxing Prive έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε το ντεμπούτο του πρώην μπασκετμπολίστα. Ο θηριώδης αθλητής θα δώσει τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας στο πλαίσιο του τουρνουά.

Να θυμίσουμε πως η κάρτα έχει σημαντικά ζευγάρια και ονόματα. Τις προηγούμενες μέρες ανακοινώθηκε ο Armani Danielyan, ενώ ήδη έχουν γίνει γνωστά τα ζευγάρια Γκίκα vs Ασατιανι, Φεζουλάι vs Φώτη,Ριτζάκη vs Κβινιασβίλι και τις επιστροφές Νικολαϊδη, Αγκαράι.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση: «Ο επόμενος boxer που ανακοινώνουμε είναι γνωστός σε όλους μας απο την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας καθώς ήταν διεθνής αθλητής και της A1 με ύψος 2.10 και 120 kg. Η αγάπη του για την πυγμαχία των βάζει στο ring του Prive Boxing με προπονητή τον Ιωαννης Κλονης από Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ