FIGHTSPORTS

O Canelo σκέφτεται να ανέβει στην heavyweight και να κυνηγήσει τον Fury, γράφοντας ιστορία

Ο Canelo Alvarez πανηγυρίζει μετά από νίκη του κόντρα στον Sergey Kovalev
Ο Canelo Alvarez πανηγυρίζει Ⓒ 2019 JOHN LOCHER, FILE/ASSOCIATED PRESS

O Canelo έχει πετύχει κάτι σπουδαίο στην καριέρα του, κατακτώντας τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες από την light middleweight μέχρι την light heavyweight. Σκέφτεται να ανέβει στην heavyweight και να κυνηγήσει τον Fury, γράφοντας ιστορία.

O Canelo έχει πετύχει κάτι σπουδαίο στην καριέρα του, κατακτώντας τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες από την light middleweight μέχρι την light heavyweight.

Σύντομος στόχος του Μεξικανού είναι να αγωνιστεί στην cruiserweight με τον πρωταθλητή Ilunga Makabu. Θα διεκδικήσει την ζώνη WBC. O μακροπρόθεσμος στόχος θα ήταν να δοκιμάσει την τύχη του ακόμα και στην βαρέων βαρών κατηγορία.

Ο Oleksandr Usyk θέλει να τον καλοσωρίσει καθώς κρατάει τρεις παγκόσμιες ζώνες WBA, WBO και IBF, όμως ο μεγάλος στόχος είναι ο Tyson Fury. Ενα ματσάρισμα που τούτη την στιγμή μοιάζει τρελό, όμως ο Canelo συνηθίζει να παίρνει τολμηρές αποφάσεις.

Αυτό το ματσάρισμα θα μοιάζει μία αναμέτρηση Δαβίδ εναντίον Γολιάθ, με τεράστια υψομετρική διαφορά, αλλά ο Μεξικανός θέλει να μείνει στην ιστορία και θα μπορούσε να το τολμήσει. Υπάρχουν σκέψεις για μία τέτοια κίνηση παρά το γεγονός πως ο Canelo το είχε διαψεύσει πριν από λίγο καιρό.

Πρόσφατα πάντως δήλωσε πως ότι του ζητηθεί να φέρει εις πέρας από τον μάνατζερ του, θα το πράξει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ