ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο SPORT24: "Η αγάπη του κόσμου είναι το δυνατότερό μου χτύπημα"

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης νίκησε στον τελευταίο του αγώνα στο Scorpion και μίλησε στο SPORT24, ευχαριστώντας τους εκατοντάδες ανθρώπων που τον ακολουθούν πιστά στις μάχες του.

Ο εξαιρετικά δημοφιλής, Αλέξανδρος Νικολαΐδης έγραψε μία ακόμη νίκη, αγωνιζόμενος στη διοργάνωση Scorpion η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (02/04) στο κατάμεστο Κλειστό του Πανελληνίου.

Ο Bad Boy μοιράστηκε το ρινγκ με τον Ντίσο από την Θεσσαλονίκη, προσφέροντας θέαμα. Το θετικό αποτέλεσμα για τον Νικολαΐδη ήρθε μέσω ομόφωνης απόφασης των κριτών, καθώς ο πολύπειρος μαχητής κυριάρχισε σε όλους τους γύρους της αναμέτρησης.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μιλώντας στο SPORT24, ο Νικολαΐδης πρώτα απ' όλα θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στηρίζει: "Η αγάπη του κόσμου είναι το δυνατότερό μου χτύπημα. Είναι πάντα δίπλα μου και τους ευχαριστώ.

Κοντεύω 41, έχω περάσει τόσα με τους τραυματισμούς, όμως αυτό που εισπράττω από τους ανθρώπους μου είναι μοναδικό, το γιατρικό μετά από κάθε δύσκολη προετοιμασία, κάθε δύσκολο αγώνα. Ο φίλαθλοι και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι αποτελούν τον κινητήριο μοχλό, τη δύναμή μου και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γι' αυτούς".

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι του ο πάντα έτοιμος και προετοιμασμένος Νικολαΐδης απάντησε: "Θα το δούμε τους επόμενους μήνες χρονικά. Εγώ μετά από τους αγώνες μου την επόμενη μέρα μπαίνω για προπόνηση, δεν σταματώ. Η προετοιμασία για τον αγώνα είναι ξεκούρασή μου. Είμαι πάντα έτοιμος και περιμένω τις προτάσεις. Είμαι ανοιχτός σε κάθε αντίπαλο".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ