ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Μέιγουέδερ vs Πολ: Ισοπαλία που έφερε εκατομμύρια

Οι Μέιγουέδερ και Πολ
Οι Μέιγουέδερ και Πολ 2021 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Σε έναν αγώνα επίδειξης που έληξε ισόπαλο, οι Μέιγουέδερ και Πολ προσέφεραν θέαμα και πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό λογαριασμό του Μέιγουέδερ.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Φλόιντ Μέιγουέδερ με τον Λόγκαν Πολ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο στο ματς επίδειξης που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα. Ο Μέιγουέδερ χωρίς να δεχτεί χτυπήματα, τελείωσε σχεδόν ξεκούραστος το ματς απέναντι στον Youtuber που δεν τα πήγε και άσχημα.

Για το οκτάγυρο παιχνίδι λίγα πράγματα μπορούν να ειπωθούν καθώς το αγωνιστικό κομμάτι έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν πρόκειται για έναν αγώνα επίδειξης μεταξύ πυγμάχου και Youtuber.

O Μέιγουέδερ στα 44 του χρόνια έχει αποσυρθεί με ρεκόρ 50-0 και τέτοιοι αγώνες απλά τον κάνουν ακόμα πλουσιότερο. Το πιθανότερο σενάριο ήταν πως ο "Money" θα μπορούσε να τελειώσει το ματς αλλά δεν το έπραξε καθώς υπάρχει η πιθανότητα να κάνουν και έναν δεύτερο αγώνα.

Πάντως ο Μέιγουέδερ μίλησε εγκωμιαστικά για τον αντίπαλο του.

"Δεν είμαι πια 21 αλλά το διασκέδασα. Ήταν ένας σπουδαίος, νέος μαχητής, καλύτερος απ΄ ότι τον περίμενα. Με εξέπληξε. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν κι αγόρασαν τα pay per view", δήλωσε ο Μέιγουέδερ.

Nα θυμίσουμε πως ο Μέιγουέδερ υπολογίζεται να λάβει 50 με 100 εκατομμύρια δολάρια από αυτόν τον αγώνα, ενώ ο μισθός του Πολ είναι στις 250.000 δολάρια και 10% από τα pay per view.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ