FIGHTSPORTS

Κορίνα Παπαχρυσάνθου: "Να μείνει η ζώνη στην Ελλάδα"

Κορίνα Παπαχρυσάνθου: "Να μείνει η ζώνη στην Ελλάδα"

Η Ελληνίδα striker, Κορίνα Παπαχρυσάνθου πραγματοποιεί την επιστροφή της στο Road to Muay Thai Grand Prix, όπου δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, De Blas, ωστόσο ποντάρει στην καλή προετοιμασία παρά τις δυσκολίες, την περίοδο της καραντίνας.

Στο Road to Muay Thai Grand Prix κάνει την επιστροφή της η Κορίνα Παπαχρυσάνθου με αντίπαλο την Laura de Blas για την ζώνη Intercontinental MTGP. Η Ελληνίδα striker δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, ωστόσο ποντάρει στην καλή προετοιμασία παρά τις δυσκολίες, την περίοδο της καραντίνας.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω αγωνιστικά σε μια τόσο δυνατή διοργάνωση και αγωνίζομαι για τον International τίτλο του MTGP. Ο αγώνας μου είναι πέντε γύροι full Muay Thai rules και ο μόνος στόχος είναι να μείνει η ζώνη στη χώρα μας.

Η προετοιμασία μου, παρότι διαφορετική από άλλες φορές, έχει πάει πάρα πολύ καλά. Αναγκαστικά έπρεπε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και να σεβαστούμε τα μέτρα καθώς και να προστατέψουμε την υγεία μας και τους γύρω μας. Δεν μπορώ να πω όμως ότι μου έλειψε τίποτα.

Με αυτές τις δυσκολίες συνειδητοποίησα πόσοι άνθρωποι είναι δίπλα μου. Δάσκαλοι, προπονητές και αθλητές ο καθένας με τον τρόπο του με βοήθησαν και γι’αυτό είμαι ευγνώμων", ανέφερε η Παπαχρυσάνθου στα πρώτα της λόγια.

Η Παπαχρυσάνθου γνωρίζει τις "παγίδες" που θα συναντήσει σε αυτό το ματς και δηλώνει πανέτοιμη να αντιμετωπίσει την De Blas.

"Ανέκαθεν μου άρεσε να δέχομαι προκλήσεις και να δοκιμάζομαι με αθλήτριες υψηλού επιπέδου. Με βελτιώνει και μου δίνει κίνητρο να δώσω το 101%", υπογραμμίζει για την αντίπαλο της.

Στο X-Fight Nation έκανε την προετοιμασία της η έμπειρη kickboxer που ανήκει πλέον σε νέα ομάδα.

"Στο team του X -Fight Nation μπήκα λίγο πριν την καραντίνα. Παρότι είναι μικρό το διάστημα, με αγκάλιασε όλη η ομάδα από την αρχή και πολύ γρήγορα έγινα κομμάτι της.

Πιστεύω σε κάθε σχολή και από κάθε δάσκαλο έχεις να πάρεις και να δώσεις πράγματα. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματός μας. Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ. Προσπαθώ να κρατήσω τα δυνατά μου στοιχεία και να προσθέσω νέα όπλα στην φαρέτρα μου".

Τέλος η Παπαχρυσάνθου έκανε κάλεσμα στο κοινό να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών online.

"Προσκαλώ όλο τον κόσμο που θέλει να δει πραγματικό Muay Thai να στηρίξει την προσπάθεια μας αυτή και σας δίνω την υπόσχεσή μου ότι το θέαμα θα σας ανταμείψει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, το X Fight Nation, τον δάσκαλο Γιώργο Μουστάκη, την ομάδα Nas Camp, τον δάσκαλο Νάσο Αργυρόπουλο, το Vis Maxima, τον προπονητή Βασίλη Βλαστάκη και τον Κωνσταντίνο Φλίγκο. Μια ιδιαίτερη αναφορά και στην Kaktos Publications για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους σε μια τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ