FIGHTSPORTS

Kambosos: "Haney, Davis, Lomachenko και Garcia θα πάρουν αυτό που τους αξίζει"

Kambosos: "Haney, Davis, Lomachenko και Garcia θα πάρουν αυτό που τους αξίζει"
PRINT SCREEN YOUTUBE

O νέος παγκόσμιος πρωταθλητής IBF, WBA, WBC, WBO, George Kambosos έφτασε στην βάση του την Αυστραλία και έστειλε το μήνυμά του προς τους επίδοξους αντιπάλους του, Haney, Davis, Lomachenko και Garcia

O νέος παγκόσμιος πρωταθλητής IBF, WBA, WBC, WBO, George Kambosos έφτασε στην βάση του την Αυστραλία όπου δέχτηκε θερμή υποδοχή από 200 φανς του, στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ.

Η τεράστια νίκη επί του Teofimo Lopez προκάλεσε αίσθηση στο πυγμαχικό κοινό, καθώς ο Lopez ήταν το φαβορί. Ο ίδιος είπε σχετικά:

"Mε ανέβασαν πολύ ψυχολογικά οι φανς μου και οι χώρες που εκπροσωπώ(Ελλάδα, Αυστραλία). Ιδιαίτερα στον δέκατο γύρο που χρειάστηκα στήριξη. Είναι μία σημαντική στιγμή για μένα. Χρειάστηκε πολλές φορές να ταξιδέψω και να πάω στο σπίτι του άλλου για να πυγμαχήσω μαζί του. Αυτές οι ζώνες σημαίνουν πολλά για μένα", τόνισε στα πρώτα του λόγια.

Τον Απρίλιο ή τον Μάιο θα χρειαστεί να υπερασπιστεί ξανά τους τίτλους του είτε στο Σίδνεϊ είτε στην Μελβούρνη. Haney, Davis, Lomachenko, Garcia, όλοι αυτοί θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Θα φέρω 80.000 κόσμο στην αρένα και θα το κάνουμε...καμίνι", κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ